S Sport Plus, 8 Mart Kadınlar Gününü W-Sport ile Kutluyor

Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını Türkiye’de sporseverlerle buluşturan S Sport Plus dünyanın en önemli kadın spor organizasyonlarını yayınlayan W-Sport kanalını platformuna ekledi. S Sport Plus üyeleri artık W-Sport’u da platform üzerinden izleyebilecek.

S Sport Plus kadın sporuna odaklı, dünyanın dört bir yanından en iyi kadın sporcuların karşılaşmalarının yayınlandığı W-Sport ile TV kanalını platformunda taşımak üzere anlaştı. 7/24 kadın sporuna özel bir TV kanalı olan W-Sport’ta İngiltere ve ABD Kadın Futbol ligleri başta olmak üzere yılda 300’ün üzerinde futbol maçı, 2 bin saatin üzerinde canlı yayın ve orijinal içerik yayınlanıyor. S Sport Plus TV kanalları portföyüne dahil olan W-Sport aylık ve yıllık abonelik seçenekleriyle sporseverler ile buluşuyor. 

S Sport Plus spora karşı eşitlikçi ve kapsayıcı bakış açısını bir kez daha gösteriyor

Kadın sporuna odaklanarak, sporda eşitlik ve çeşitliliği savunan bir kanal olan W-Sport’un S Sport Plus platformunda yer alması, S Sport Plus’ın spora olan kapsayıcı ve eşitlikçi bakış açısını desteklemesi açısından önem taşıyor. Bu iş birliğinden büyük heyecan duyduklarını belirten S Sport Plus Genel Müdürü Zeynep Acar “Spora olan yatırımlarımızı sürdürüyoruz, kapsayıcı ve eşitlikçi bakış açımızın bir uzantısı olarak W-Sport’u da bu anlamlı günde Türk sporseverlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Kadın sporları dünya çapında olağanüstü bir ivme kazanıyor ve S Sport Plus olarak biz de bu heyecan verici dönemin bir parçası olmaktan gururluyuz” dedi.

S Sport Plus, marka olarak, S Sport, S Sport2, Eurosport 1, Eurosport 2, NBA TV, EDGE TV, FB TV, TRT Spor, TRT Spor Yıldız, Sports TV gibi pek çok önemli spor kanalıyla birlikte W-Sport kanalını da içerik yelpazesine dahil ederek, spor yayıncılığındaki gücünü ve spora karşı olan kapsayıcı bakış açısını bir kez daha gösteriyor. 

Sporun her alanında kadın sporcuları izleme imkanı

Her hafta yayınladığı canlı futbol maçlarıyla geniş bir futbol portföyüne sahip olan W-Sport’ta İngiltere Kadınlar Süper Ligi Barclays FA Women’s Super League (FA WSL), 

Almanya Kadınlar Futbol Ligi Bundesliga, Amerika Kadınlar Futbol Ligi NWSL (The National Women’s Soccer League), İtalya Kadınlar Futbol Ligi Serie A, Fransa Kadınlar Futbol Ligi D1 Arkema, İsveç Kadın Futbol Ligi Damallsvenskan gibi kadın futbolu ligleri bulunuyor.

Ayrıca, X (Extreme E), NCAA (basketbol), ITF (Tenis), Longines Global Champions Tour (Binicilik), Voleybol Bundesliga, Billie Jean King Cup Juniors (Basketball), The Women’s Tour (bisiklet) gibi tenisten atletizme bokstan biniciliğe kadar geniş bir yelpazede canlı spor etkinliklerini sporseverlerle buluşturuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı