Nilüfer'in sultanlarından muhteşem dönüş

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı üst üste aldığı setlerle 3-2 galip tamamladı.

Vodafone Sultanlar Ligi 22. hafta karşılaşmalarında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u Cengiz Göllü Voleybol  Salonu’nda ağırladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de izlediği karşılaşma nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. İlk seti 23-25 Aydın BŞB aldı. Ege Ekibi, ikinci sette de üstün oyununu sürdürerek, 18-25’lik skorla setlerde iki farklı skoru yakaladı.

İlk iki seti kaybeden Nilüferli Voleybolcular, 3. sete etkili başladı. Bu seti 25-11 gibi farklı bir skorla kazanan Nilüfer Belediyespor, dördüncü seti de file önü üstünlüğünü ele geçirerek, 25-21 kazandı. Durumun eşitlenmesinin ardından kazananın belirleneceği tei-break setine geçildi. Uzatma sayılarında Nilüfer’in sultanları 18-16  kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve ligdeki galibiyet sayısını 10’a yükseltti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı