Konya Büyükşehir'den Baba-Çocuk Oryantiringi

“Spor Konya Projesi” kapsamında faaliyetlerini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, 10-14 yaş arasındaki çocukların babalarıyla birlikte katıldığı Baba-Çocuk Oryantiringi gerçekleştirdi. Dutlu Millet Bahçesi’ndeki etkinlikte baba ve çocukları birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Spor Konya Projesi” kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor.

Dutlu Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen Baba-Çocuk Oryantiringi’nde 10 ve 14 yaş arasındaki çocuklar babalarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdi. 85 takımın katıldığı etkinlikte yarışmacılardan kendilerine verilen harita üzerinden 2 kilometrelik alanda farklı istasyonlara ulaşmaları istendi.

Baba ve çocuklarının istasyonları en kısa sürede bitirmek için verdiği büyük mücadele renkli görüntüler oluştururken etkinlikle güç birliği yaparak birlik ve beraberlik duygusunu yaşayan çocuklar babalarıyla unutamayacakları anlar yaşadı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin “Spor Konya Projesi” kapsamında düzenlediği ve yaklaşık 1,5 saat süren yarışmalar sonunda kategorilerinde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Oryantiring, harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor olarak tanımlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı