Avcılarlı Sporcular Madalyaya Doymuyor

Uluslararası arenada gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Avcılar Belediyesi Spor Kulübü madalyaya doymuyor. Macaristan’da gerçekleşen U15 Avrupa Şampiyonası’nda katılan Yusuf Mert Kaya turnuvada Avrupa 3.sü olurken, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılan Gökdeniz Alperoğlu kendi kategorisinde 2. oldu.

Avcılar’dan Avrupa Şampiyonası’na

Macaristan’da düzenlenen U15 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milli sporcularımız 2 bronz madalya ile döndü. Grekoromen stil 41 kilogramda ülkemizi temsil eden Avcılar Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Yusuf Mert Kaya, Bulgar Kaloyan Biserov Borisov’u 8-0 mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Kırkpınar’dan Derece ile Döndü

Avcılar Belediye Spor Kulübü’nden bir başarı da Edirne’den geldi. 662’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Minik 2 boy kategorisine katılan Gökdeniz Alperoğlu 2. olarak bir başka başarıyı beraberinde getirdi.

Avcılar sizinle gurur duyuyor”

Avcılar Belediyesi Sporcuları ile gurur duyduklarını belirten Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli; ”Sporcularımız katıldığı her şampiyonada tarih yazıyor, Avcılarımızı ve Türkiyemizi gururla temsil ediyor. Başarılarını kazandıkları madalyalar ile taçlandıran Avcılar Belediyesi Spor Kulübümüzün sporcularını bir kez daha yürekten kutluyorum. Her geçen gün kendilerine daha büyük hedefler koyan kardeşlerimin her zaman yanında olacağım.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı