Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı

Bilgin mesajında; “Bugün, zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşımızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü…

 

Cumhuriyetimizin 99 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir.

 

600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal’in veciz bir şekilde ifade ettiği “muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma” mücadelesini hep birlikte sürerek bu önemli mirasa hep birlikte sahip çıkacağız.

 

1919’da çok zor şartlarda başlattığımız Kurtuluş Savaşımızı, 1923’te yeni devletimizin kuruluşunu ilan ederek taçlandırdığımız gibi bugün de karşılaştığımız sıkıntıları inşallah 2023 hedeflerimize ulaşarak geride bırakacağız.

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize inanıyorum.

 

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni