Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.   

 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Büyük Türk milletinin birliği ve vatanının bölünmez bütünlüğü uğruna milletiyle birlikte, sarsılmaz inancıyla destanlar yazan büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin en karanlık, en zor zamanlarında kararlılığı ve azmi ile Türk Milleti’nin geleceğini aydınlatmıştır. Türk Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla, memleketimizin her köşesinde verilen İstiklal mücadelesini Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Kuvayı Milliye ruhuyla verilen mücadeleler neticesinde bizlere miras bırakılan bu güzel vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni yine aynı ruhla hep birlikte yaşatarak, daima ileriye taşıyacağız.  

 

Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle, dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da bizim yolumuz sadece Atatürk'ün yoludur.  Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni