MHP İzmir İl Başkanı Şahin: Yolumuz Atatürk ve Cumhuriyet Yoludur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumhuriyet Türk Milletinin sonsuza dek var olma, devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olma inancının milli iradede karşılık bulan rejimin adıdır. Cumhuriyetimiz köklerimizden hayat bulan, bugünümüzü geleceğe taşıyan irademizdir. Cumhuriyet Atatürk’ün kutlu yolu, Başbuğ Türkeş’in ve Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin izidir. En büyük ve en anlamlı milli bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin mesajında Cumhuriyetin tam anlamıyla milli iradenin devlet idaresine yansıması olduğunu vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüzyıl önce emperyalizmin bütün oyunlarını bozarak, gerek cephede gerekse de cephe gerisinde kazanılan zaferlerle kurulduğunu da sözlerine ekleyen Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü; “tüm varlığı ile Türk Milletinin kanının ve canının, emeğinin ve alın terinin eseri olan Cumhuriyetimiz Atatürk’ün veciz ifadesiyle ilelebet payidar kalacaktır. Her ne şartta olursa olsun Türk Milliyetçileri olarak Atatürk, Cumhuriyet ve İstiklal yolundan ayrılmayacağız” ifadeleri kullandı.

 

Cumhuriyeti Anlamak

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlık ve beka yönünden çok iyi anlaşılması gerektiğini de sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Binlerce yıllık Türk tarihinin, Türk Devlet Geleneğinin ve beka mücadelemizin en önemli kavşak noktasının Cumhuriyetimiz olduğunu bilmek, çok iyi anlamak ve kavramak gerekmektedir. Cumhuriyetimiz atalarımızın bedeli şehit kanlarıyla ödenen emeği, bugünümüzün varlık mührü ve geleceğimiz olan çocuklarımızın istiklal hazinesidir. Cumhuriyetimiz birlik ve bütünlüğümüzün teminatı, kardeşliğimizin en kuvvetli harcı ve dünyaya Türkçe haykırdığımız hürriyet sedamızdır.

 

Ata’nın Yolunda Cumhuriyet Nöbetindeyiz

Türk Milliyetçileri olarak milli değer ve menfaatlerden zerre şaşmadan Atatürk yolundan ayrılmayacaklarını da vurgulayan İl Başkanı Şahin, “Cumhuriyetimiz bütün kutsal değerlerimizin aynası, iman ve şuurumuzun temsilcisi ve çatısıdır. Bizler bundan yüz yıl önce kutsal vatanımızı işgal eden emperyalistlere hak ettiği cevabı veren Büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yolundan ayrılmadan Cumhuriyet nöbetindeyiz. Bu yoldan zerre ayrılmadan Cumhuriyet değerlerinin ve bütün mukaddesatımızın savunucuları olarak gururla ifade etmek isterim ki, en büyük ve en anlamlı milli bayramımız Cumhuriyet Bayramımız bütün Türk Milletine kutlu olsun. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhu şad olsun. Bu yolda mücadele edenler var olsun.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni