Malkara Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 4 Ekim 2022 Salı günü saat 16.00’da Ekim Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında toplandı.

 

Ekim Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

 

Gündemin 1. maddesinde yer alan Tam Zamanlı Sözleşmeli Çevre Mühendisi Çalıştırılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 2. maddesinde yer alan Künkçeşme ve Çevresi Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 3. maddesinde yer alan Kırsal Yerleşik Alan Tespiti (Kalaycı, Esendik, Davuteli, Bayramtepe) hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 4. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2022 Yılı Ücret Tarifesi Güncelleme hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 5. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2022 Yılı Ücret Tarifesi Güncelleme (Halı Saha) hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 6. maddesinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Proje Yetkilendirme hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 7. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2023 Yılı Ücrete Tabi İşler Tarife Cetveli hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 8. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2023 Yılı Performans Programı hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 9. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 2023 – 2025 Yılları Performans Esaslı Bütçesi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündem Dışı 1. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni