Karamürsel Osmaniye Mahallesinde Altyapı ve Üstyapı Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Karamürsel Osmaniye Mahallesinde içme suyu altyapı hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmaları da tamamlandı.

KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM
2021-2022 yılı yatırım programı kapsamında Kocaeli’nin her karışında yatırımlarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde de yatırımlarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yatırımlar ile birlikte cazibe merkezlerine dönüşen mahallelerde şehirden tersine göçler yaşanmaya başladı. İSU Genel Müdürlüğü artan nüfus ve kullanım ömrünü doldurarak yetersiz duruma gelmeye başlayan altyapı hatlarını yeniliyor. Bu kapsamda Karamürsel Osmaniye Mahallesinde içme suyu altyapı hatları yenilendi. Altyapı sonrası bozulan yolların üstyapı çalışmaları da tamamlandı.

YENİ ALTYAPI İLE BİRLİKTE MODERN ÜSTYAPI
Karamürsel’de yemyeşil doğal güzelliklerin merkezinde bulunan Osmaniye Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı yatırımları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında içme suyu ihtiyacının kesintisiz olarak karşılanması için 6 bin 850 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı imalatı çalışması yapıldı. İçme suyu isale hattı çalışmalarının ardından hattın geçtiği güzergâhlarda oluşan zemin hasarlarının giderilmesi için üstyapı çalışmaları yapıldı. Zemin oturma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte 3 bin 750 ton asfalt dökülerek bölge kaliteli altyapı ile birlikte modern üstyapıya kavuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Kocaeli genelinde. “Mutlu Şehir Kocaeli” mottosuyla yatırım çalışmalarını ve hizmetlerini sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni