Gazilere anlamlı teşekkür

Buca Belediyesi,  19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla,  gazilere duyulan minnet ve şükran duygularının ifadesi olarak ilçede oturan gazileri ziyaret etti.  

 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın belediye bünyesinde kurduğu  Şehit  Aileleri ve Gaziler Şefliği tarafından  hazırlanan çiçek, plaket  ve Türk  Bayrağı Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın teşekkür notu ile gazilerin evleri tek tek ziyaret edilerek kendilerine verildi.

 

Türkiye’nin huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlar  Buca’da unutulmadı. 19 Eylül Gaziler Günü sebebi ile Buca Belediyesi gazilere plaket, çiçek ve Türk Bayrağı hediye etti.  Ziyaretler esnasında belediye bünyesinde yeni  oluşturulan  Şehit Aileleri ve Gaziler Şefliği hakkında bilgi verilerek, gazilerin her türlü ihtiyaç ve isteklerinde yanlarında olacağı vurgulandı. Belediye Başkanı Kılıç, gazilere yolladığı mesajda, yaptıkları sonsuz  fedakarlık için kendilerine teşekkür ederek, sağlık ve huzur diledi. Bu anlamlı günde Kore Gazileri de unutulmadı, Sarı Masa ekipleri tarafından Başkan Kılıç adına tek tek aranan gazilerin 'Gaziler Günü' tebrik edildi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni