Gaziler Yaşayan Efsanelerdir

19 Eylül Gaziler Günü’nde, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk tarafından Ilgazlı ve Kurşunlulu savaş gazileri, gazi eşleri ve şehit yakınlarından oluşan 75 kişiye belediyeye ait Yıldıztepe Turizm Merkezinde yemek verildi.

 

Yemeğe Kurşunlu Kaymakamı ve Ilgaz Kaymakam Vekili İlyas Öztürk, Ilgaz Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Sarı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Işık, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, askeri ve idari kamu personeli, kıymetli gazilerimiz, eşleri ve şehit yakınları katıldı.

 

Etkinliğe ilişkin duygu ve düşüncelerini aktaran Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk:

“Gaziler yaşayan efsanelerdir. Bu vatan üzerinde rahatça yaşayabilmenin, özgürce hareket edip bir ve beraber olabilmenin, bu birlik ve beraberliğin mimarlarıdır. Bugün ilçemizde Yıldıztepe Turizm Merkezinde kıymetli gazilerimizi konuk ettik. Ilgaz ve Kurşunlu’dan katılarak nazik davetimize icabet eden tüm gazilerimize, eşlerine ve şehit yakınlarına teşekkür ediyorum.

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için gazilik payesini edinmiş tüm gazilerimizi şükranla, vefat etmiş olanları rahmetle anıyor, burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni