Engelli Vatandaşlar Zirvede

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kemer’de yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri Kemer Belediyesi’nin düzenlediği teleferik gezisine katıldı.

 

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen geziye, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül de katıldı. Başkan Yardımcısı Emin Gül, engelli vatandaşlara ve ailelerine Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını iletti.

 

2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesinde Olympos Teleferik ile çıkan engelli vatandaşlar kimi zaman heyecanlandı kimi zaman da eğlenceli anlar yaşadı.

 

Yaklaşık 12 dakikalık teleferik yolculuğunun ardından zirveye ulaşan engelli vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bazı engelli çocuklar Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün telefondan açtığı müzik eşliğinde dans ederek eğlenceli anlar yaşadı.

 

Teleferik gezisinin ardından Kemer’e geçen engelli vatandaşlar ve aileleri, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda bulunan Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de vakit geçirdi.

 

Sahil kenarında güzel havanın tadını çıkaran engelli vatandaşlar ve aileleri bir yandan da çaylarını yudumladı.

 

Başkan Yardımcısı Emin Gül, yaptığı açıklamada, her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, engelli vatandaşlara her zaman sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

 

Kemer Belediyesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Gül, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Kemerimizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldik. Teleferikle zirveye çıktık ve güzel vakit geçirdik. Hepsinin gözündeki mutluluk ve heyecanları bize yeter. Tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutlarım.” diye konuştu.

 

Engelli vatandaşlar da Kemer Belediyesi’nin düzenlediği geziden dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni