Edremitli muhtarlar Kıbrıs’ta

Edremitli muhtarlar KKTC’nin Cumhuriyet Bayramı’na katıldı

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve mahalle muhtarları Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.

 

Edremit ilçesinin mahalle muhtarları Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın misafiri olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gitti.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle adaya giden Başkan Arslan ve muhtarlar, Girne’de düzenlenen 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı. Törenlerde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.  

 

Edremit heyeti, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenleri öncesinde Girne Belediye Başkanı Nidai Güngörgü’yü de ziyaret etti.

 

 

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, yaptığı açıklamada “Edremit’te birlikte görev yaptığımız muhtarlarımızla birlikte Yavru Vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 15 Kasım KKTC Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılarak Cumhuriyet Bayramı sevincine ortak olduk.  Girne Belediye Başkanımız Nidai Güngördü’ye nazik karşılaması ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Tüm KKTC halkının Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni