Bergama’nın ilk TOKİ konutlarında anahtar teslimi başladı

Bergama’nın uzun yıllardır beklediği TOKİ Konutları hayali, Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun göreve geldiği ilk günden yaptığı yoğun çalışmalarla gerçeğe dönüştü.

 

Yapımı tamamlanan 276 adet konutta hak sahiplerine ilk anahtar teslimini yapan Başkan Koştu, “Tarihi şehir Bergama’ya TOKİ sosyal konutları için sözümüzü yerine getirdik. Bugün 18 adet konut için anahtar teslimini yaptık. 24 Ekim 2022 tarihine kadar tüm konutlarımız hak sahiplerine dağıtılmış olacak” dedi.

 

BERGAMA’NIN EN GÖZDE YERİNDE İLK ETAP KONUTLARDA YAŞAM BAŞLIYOR

 

Her gün 14-18 arası konutun hak sahipleri ile buluşacağı Bergama TOKİ, şehrin en gözde yerinde yükseldi.

162 adet 2+1, 114 adet 3+1 toplam 276 adet konuttan oluşan TOKİ Projesi için 2019 Yerel Seçimleri’nde söz verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Seçim broşürümüzde yer alan ve her birisi vizyon niteliğe sahip vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Zeytinpark gibi ilk etap TOKİ konutlarımızda da yapım tamamlandı. Geçtiğimiz ay Zeytinpark’ın açılışını yapmıştık. Şimdi de TOKİ konutlarımızın anahtarlarını hak sahibi hemşehrilerimize teslim etmeye başladık. Hayırlı olsun. Güle güle otursunlar ” dedi.

 

BERGAMA’YA 1000 ADET TOKİ DAHA YAPILACAK

 

276 adet konut ardından Bergama için çalışmaya devam ettiklerini, Ankara’da yapılan görüşmelerle 2. etap TOKİ için karar alındığına dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Şehrimizin en gözde yerinde yaptığımız ilk TOKİ konutlarımız hemşehrilerimizden büyük ilgi gördü. Hemşehrilerimizin bizden 2. etap içinde istekleri vardı. Bizde yılmadan, usanmadan Ankara’da görüşmelerimizi yapıp, Bergama’mız için 1000 adet TOKİ konutu için karar alınmasını sağladık. Yakında 1000 adet konut içinde devam eden müracaatlar sonucu çekilişlerimizi yapıp, inşaatlara başlayacağız” dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

 

Bergama için her projemizde olduğu gibi TOKİ projesinde de desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Her bir projemizde hep yanımızda olan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekillerimiz, AK Parti İzmir İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, bürokrat ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni