Başkan Öztürk Kültür Gezilerimize Konya İle Başladık

Ilgaz Belediyesi tarafından organize edilen Kültür Gezileri kapsamında ilçedeki bayanların günübirlik Konya’ya gönderildiği “Ilgaz Belediyesi Konya Gezisi” tamamlandı.

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanı Mehmed Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

 

“İlçemizde kısıtlı imkanlar sebebiyle ülkemizin kültürünü, önemli şehir ve şahsiyetlerini, manevi önderlerini tanıma, değişik illeri ziyaret etme imkanı bulamayan hanım kardeşlerimiz için Kültür Gezilerimize Konya ile başladık.

 

Konya’ya ilk olarak ilçemizde ikamet eden hanım kardeşlerimizi gönderdik. Akabinde ilçemize bağlı köy muhtarları ile iletişime geçerek, köylerimizde ikamet eden hanım kardeşlerimiz için de otobüsler kaldırdık. Gezilerimize profesyonel rehber, üç öğün yemek ve müze giriş ücretlerini de dahil ettik.

 

16 otobüs ve toplamda 736 hanım kardeşimiz Konya ilini görüp Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin manevi huzurunda bulundular.

 

Konya’yı, Meram Bağları’nı, Tavus Baba Türbesi’ni, Mevlâna Müzesi’ni, Alaeddin Cami ve Tepesi’ni, Şems-i Tebrizi Camii ve Türbesini, Konya Kapalı Çarşı’yı uzman rehber eşliğinde gezen hanım kardeşlerimize, gezilerimize gösterdikleri ilgi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Kültür gezilerimize planlamasını yaptığımız İstanbul ve Ayasofya turu ile devam edeceğiz inşallah.  Yeni gezilerimizden haberdar olmak ve katılım sağlamak için sosyal medya hesaplarımız ile belediyemizin yapacağı duyuruları takip edebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni