Altınkum ve İkizçay’a ilk doğalgaz verildi

Edremit ilçesinin Altınkum ve İkizçay Mahallesi’ne ilk doğalgaz verildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çalışmaların bittiği sokakların süratle yapılacağını ve  150 bin metrekare tamirat işi gerçekleştirileceğini söyledi.  

 

 

Edremit ilçesinde kent merkezinden sonra sahil mahalleleri olan Altınkum ve İkizçay’a ilk doğalgaz verildi. Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından Edremit’in Altınkum ve İkizçay Mahallesi’nde yapımı tamamlanan doğalgaz boru hattında gaz verme işlemi törenle gerçekleştirildi. Altınkum Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Balıkesir Bölge Yatırım İzleme Şefi Samet Demiraslan tarafından meşale yakılarak ilk gaz verildi.

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanan sokakları hızlı bir şekilde tamir edeceklerini belirterek, “Bugün Altınkum’dayız ve ilk doğalgazı veriyoruz.  Döşenmiş hatlarımıza doğalgaz yanmaya başladı. Doğalgaz tabi ki bir konfor, insanların yaşam kalitesine önemli katkı yapacak, yaşam kalitesini yükseltecek. Bu kazılar yüzünden geçici olarak yaşam kalitesi düştü. Biran önce bu kutuların bağlanmasını bekliyoruz.  Biz belediye ekipleri olarak hazırız. Yaklaşık 150 bin metrekarelik ihalemiz de yapılmış durumda. İşlemler bittiğinde kutuların çıkışı yapılan her sokağa sürat ile gidip tamir edeceğiz. Altınkum ve İkizçay’a bu bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Balıkesir Bölge Yatırım İzleme Şefi Samet Demiraslan, “Bugün itibariyle İkizçay ve Altınkum mahallesi’nde ana hat imalatlarımızı bitirdik. Testlerimizi de tamamladık. Bugün ilk gaz verme meşale yakma törenimizi de gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde servis hattı imalatlarına başlayacağız. Doğalgaz kutularını koyacağız abone olan binalarımıza. Bu işleri de yılbaşına kadar toparlamayı planlıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

Konuşmaların ardından yakılan meşale ile iki mahalleye ilk doğalgaz verildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni