Voleybol rekabeti Mackolik'te yaşanacak

Türkiye’nin En Büyük Stadyumu Mackolik, kıyasıya rekabetin yaşandığı voleybol karşılaşmalarının heyecanını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Türkiye ligleri ve Avrupa kupaları başta olmak üzere yüzlerce karşılaşmanın canlı sonuçları ve detaylı istatistikleriyle, filedeki heyecan Mackolik’te.

Sunduğu canlı skor, tarihsel veri ve editoryal içerik hizmetleriyle sporseverlerin bir numaralı bilgi kaynağı konumunda bulunan ve Fransa’nın en büyük canlı sonuçlar sitesi Match en Direct’i yönetmesinin yanında Matchoholic markasıyla dünya genelinde 14 dilde yayın yapan Mackolik, portföyündeki sporlara bir yenisini daha ekliyor.

Ülkemizde de çok sevilen ve yakından takip edilen spor branşlarından olan voleybolun canlı sonuçları Türkiye’nin en büyük dijital spor markası Mackolik’ten takip edilebilecek.

Türkiye liglerinde daha hızlısı yok

İzmir’den Iğdır’a kadar ülkemizin dört bir yanında özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği voleybol sporunu milyonlarca takipçisiyle buluşturmayı bir toplumsal ödev olarak da gören Mackolik, Türkiye’de yerel liglerin sonuçlarını kullanıcılarına en hızlı şekilde ulaştıracak. 

Türkiye’nin yanı sıra dünyadan yüzlerce voleybol ligine ait canlı maç sonuçları, kadrolar ve detaylı canlı istatistikleri kullanıcılarının beğenisine sunacak olan Mackolik, seçili maçlardaki canlı anlatımlarla da sporseverleri salonun kalbine götürecek.

Geçmiş maçların sonuçları, mevcut sezondaki maç takvimi ve haftalık puan durumu ile voleybol hayranlarının vazgeçemeyeceği bir bilgi kaynağı olmaya kararlı olan Mackolik, farklı branşları bünyesine katarak büyümeyi sürdürecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni