Vodafone Business ‘Res Tech’ Webinar Serisinde E-İhracat Teknolojilerini Anlattı

Vodafone Business, ‘Red Tech’ webinar serisinin yedincisini gerçekleştirdi. İşletmelerin nasıl dünyanın dört bir yanındaki potansiyel müşterilere ulaşarak başarı hikayeleri yaratacağının konuşulduğu 'Red Tech' webinarında, Vodafone Business’ın E-İhracat teknolojilerinde öne çıkan çözümleri de katılımcılarla paylaşıldı.

 

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, en yeni teknolojilere yönelik sunduğu çözümleri anlattığı ‘Red Tech’ webinar serisine devam ediyor. Yedincisi gerçekleştirilen webinarda, dijital dönüşüm ile birlikte büyüyen e-ticaret sektörüne paralel gelişen e-ihracat teknolojileri ele alındı. Vodafone Business Ticari Operasyonlar Kıdemli Müdürü Sinan Gılava’nın açılış konuşmasıyla başlayan E-İhracat webinarı, Vodafone Business Yeni Nesil Çözümlerden Sorumlu Ürün Müdürü Başar Akın’ın E-İhracat çözümlerini anlatmasıyla devam etti.

 

Vodafone Business’ın E-İhracat çözümünde işletmeler; Türkiye’de olan bir web sitesinde isterse otomatik isterse manuel olarak dil çevirisi gerçekleştirebiliyor ve uyarlayabiliyor. Her ülkenin para birimine göre otomatik kur hesapları ile tek tuşla ürününü yurt dışında listeleyebiliyor. Ülkeye göre farklı fiyat stratejileri oluşturabiliyor. Ülkelerin vergi sistemlerinde farklılaşma var ise bu vergi sistemlerini de çok kolay bir şekilde ülkelere göre uyarlayabiliyor. Bununla birlikte dijital pazarlama ve arama motorları için ülke bazlı farklı stratejileri uygulayabiliyor. Global kargo firmaları ve ödeme sistemleri ile entegre bir şekilde çalışabiliyor, özelleştirmek istendiğinde ise entegrasyonu kolay bir şekilde iş ortağı üzerinden yapabiliyor. Yurt dışındaki pazaryerlerine nasıl listelenebileceği endişesi olmadan iş ortağının yönlendirmesi ve hazır entegrasyon çözümleri ile listelenme kolaylığı sağlanıyor. Ülkelere göre web sitesi sayfa tasarımlarını farklılaştırabiliyor ve özelleştirebiliyor.

 

Webinarı takip eden tüm katılımcılara ayrıca E-İhracat çözümlerinin demosu yapıldı. Webinar, müşteri deneyiminin aktarıldığı soru cevap kısmı ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni