VakıfBank, Birikimli Kur Korumalı Mevduat ile 40 bin müşteriye ulaştı

VakıfBank, bankacılık sektöründe ilk olan ‘Birikimli Kur Korumalı Mevduat’ ürünüyle 40 bin müşteriye ulaştı. Birikimlerini Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’nda değerlendirenler, vade sonunda otomatik bakiye aktarımı ile zamandan tasarruf sağlıyor.

 

 

VakıfBank, Türk Lirası birikimlerini Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’nda değerlendiren müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Birikimli Kur Korumalı Mevduat ürününü Eylül ayında hizmete sunarak sektörde bir ilke imza atmıştı. Sadece bir ay içinde 40 bin müşteri Birikimli Kur Korumalı Mevduat Hesabının ayrıcalıklarıyla tanıştı. Birikimli Kur Korumalı Mevduat ürününden yararlananlar, günlük tasarruflarını avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirirken, Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’nın vade sonu tarihinde günlük biriken tutarın otomatik olarak Kur Korumalı TL Mevduat Hesabına aktarılması sayesinde hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de birikimlerini kur dalgalanmalarına karşı koruyor.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Turan, ürünün çok kısa bir sürede 40 bin müşteriye ulaştığına dikkat çekerek, “VakıfBank olarak müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri hızla devreye alma noktasında sektörümüze öncülük ediyoruz. Birikimli Kur Korumalı Mevduat ürünümüzün sadece ilk ay içinde bu kadar ilgi görmesi de çalışmalarımızın ne kadar yerinde olduğunun bir göstergesi” dedi. Turan, VakıfBank olarak müşterileri beklentilerine uygun ve sektörüne yön verecek ürünler üzerinde çalıştıklarının da altını çizdi.

 

Birikimli Kur Korumalı Mevduat nasıl açılır?

Birikimli Kur Korumalı Mevduat, VakıfBank şubelerinden, internet bankacılığından ve VakıfBank Mobil üzerinden bir alt limit olmadan açılabiliyor. Bu günlük vadeli hesap, mutlaka bir kur korumalı hesap ile ilişkilendiriliyor ve mevcut veya yeni açılacak bir Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı’na bağlanabiliyor. Birikimli Kur Korumalı Mevduat’ta, alt limit olmaksızın para yatırma ve çekme işlemi yapılabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni