United Aygaz Bangladeş faaliyete başladı

Yüksek hizmet ve ürün kalitesiyle 61 yıldır sektörün lider markası olan Aygaz’ın, United Enterprises & Co. Ltd. ile kurduğu ortak girişim şirketi United Aygaz Bangladeş faaliyetlerine başladı. Aygaz’ın teknik bilgi birikimi ve United Group'un çeşitlendirilmiş iş portföyünden güç alan şirket, Bangladeş pazarında hem ev hem de endüstriyel tüketiciler için inovatif LPG çözümleri sunuyor. 

 

Türkiye’nin lider LPG şirketi Aygaz’ın, yurt dışında büyüme stratejisi çerçevesinde United Enterprises & Co. Ltd. ortaklığıyla kurduğu United Aygaz Bangladeş, Anwara'daki 6 bin metrik ton kapasiteli Chattogram ana fabrikasında faaliyetlerine başladı.

 

Bangladeş pazarına yönelik LPG temini, dolumu ve dağıtımı konularında faaliyette bulunmak üzere eşit yönetim esaslarına dayalı bir ortak girişim şirketi olan United Aygaz, ülkeye yeni, yenilikçi LPG enerji çözümleri sunacak. Yüksek hizmet ve ürün kalitesiyle 61 yıldır sektörün lider markası olan Aygaz’ın teknik bilgi birikimi ve United Group'un 40 yıllık çeşitlendirilmiş iş portföyünden güç alan şirket, Bangladeş halkı ve ekonomisi için sürdürülebilir değer yaratma vizyonuyla hareket ediyor. 

 

Müşteri ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler

 

Hem ev hem de endüstriyel tüketiciler için 12 kg ve 35 kg olmak üzere iki farklı boyda sunulan United Aygaz LPG tüpleri benzersiz deneyim, güvenlik ve kolaylık özellikleriyle dikkat çekiyor. Bangladeş pazarında ilk kez tanıtılan Tüp Takip Kodu, Tüp Bilgi Kartı ve Hologramlı Termosleeve Kapak, ürünlere yüksek bir güvenlik özelliği kazandırıyor. Markanın, müşterilerinin sorularına cevap verebilmek için 7 gün 24 saat aktif olan çağrı merkezi de çalışmalarına başladı. İlerleyen günlerde dökme ve otogaz segmentlerinde de faaliyet gösterilmesi planlanıyor. 

 

Daha iyi, daha güvenli ve daha kullanışlı temiz enerji

 

Bangladeş LPG sektöründe bir dönüşüm yaratmak için yola çıkan United Aygaz yüksek kalite ve güvenlik standartları, topluma karşı sorumlu şirket bilinciyle sektörde liderliği hedefliyor. Mükemmel kalite, benzersiz hizmet, özel lojistik destek, güvenlik güvencesi ve satış sonrası desteğiyle pazarda büyük bir fark yaratmaya başladıklarını dile getiren Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel “Hızlı büyüyen bir ülke olan Bangladeş’in, bu büyümeye paralel olarak enerji ihtiyaçları da hızla artıyor. United Aygaz’la daha iyi, daha güvenli ve daha kullanışlı temiz enerji çözümleri sunarak, insanlara her günü en iyi şekilde yaşamaları için gereken enerjiyi sağlamak amacıyla çalışıyoruz. Hava kirliliğinin oldukça dikkat çekici seviyelerde olduğu Bangladeş için LPG çok önemli bir enerji çözümü olarak ortaya çıkıyor. Tıpkı yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da ev, ticari ve endüstriyel segmentlerde ürün ve hizmetlerimiz ve ülke genelindeki yetkili distribütörlerimiz aracılığıyla garantili müşteri memnuniyeti sağlama konusunda kararlıyız” dedi. 

 

“Pandemi koşullarına rağmen bir yılda tam kapasite satışa başladık”

 

Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede tam kapasite satışlara başladıklarını belirten United Aygaz Bangladeş CEO’su Ercüment Polat, “Aygaz'ın tecrübe ve birikimi ile United Group'un gücünü birleştirerek harmoni içinde çalıştık. Bu süreçte öğrendik, geliştik, zorluklarla mücadele ederek, Asya Kıtası’nda yepyeni bir ekiple başarıya ulaşmanın keyfini yaşadık. Gerek Türkiye'den destek için gelen arkadaşlarımız gerekse Bangladeş'de oluşturduğumuz müthiş ekibimiz sayesinde pandemi koşullarına rağmen, olabildiğince hızlı bir şekilde faaliyetimize tam kapasite ile başladık. Bangladeş LPG pazarına büyük bir katma değer yaratacağımıza ve böylesi iyi bir ekiple hedeflerimize beklentimizin ötesinde bir hızla ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni