Uluslararası Runtalya Maratonu 5 Mart'ta , Atılan adımlarla depremzedelere umut olunacak

2006 yılından itibaren her yıl katılımcılarının arttığı Uluslararası Runtalya Maratonu’nda adımlar, bu yıl depremzedeler için atılacak. TerraCity AVM ana sponsorluğunda, 5 Mart Pazar günü gerçekleşecek maratondan elde edilen tüm gelir, afet bölgelerine bağışlanacak. AFAD veya AFAD koordinasyonunda afete yönelik bağış ve yardım projeleri yürüten sivil toplum kuruluşlarına bağış yaptıklarını belirtenler, TerraCity AVM’deki stantta kayıt yaptırarak 2 kilometrelik “1 Adım 1 Hayat” koşusuna katılabilecek.

TerraCity AVM’nin ana sponsorları arasında yer aldığı ve 17 yıldır hem yurtiçinden hem de dünyanın dört bir yanından katılımcıların yer aldığı Uluslararası Runtalya Maratonu, 5 Mart’ta gerçekleşecek. Bu yıl Uluslararası Runtalya Maratonu’na katılanlar, bir iyilik zinciri oluşturmak adına, tüm adımlarını depremzedelere umut olmak için atacak. 

Uluslararası Runtalya Maratonu, bu yıl “Maraton”, “Yarı maraton”, “10 kilometre” ve “10 kilometre takım” mesafelerine ek olarak, 2 kilometrelik “1 Adım 1 Hayat” koşusunu da ekliyor. AFAD veya AFAD koordinasyonunda afete yönelik bağış ve yardım projeleri yürüten sivil toplum kuruluşlarına bağış yapan herkes, yaptığı bağışın dekontunu ibraz ederek, TerraCity AVM’nin içerisinde yer alan “1 Adım 1 Hayat” bağış koşusu standından kayıt yaptırarak, 2 kilometre koşusuna katılabilecek. 10 milyon TL bağışın hedeflendiği maratonda, katılımcılar çevrelerinden, arkadaşlarında bağış desteğini alarak, toplanan miktarı artırabilecek ve umut olunan depremzede sayısını çoğaltabilecek. Bağış yapanların ücretsiz katılabilecekleri Uluslararası Runtalya Maratonu’nda katılımcılara özel olarak hazırlanan anı T-shirt’ü ve madalyası hediye edilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni