Ödeme Sistemleri ve Veri Güvenliği Zirvesi’nin Beşincisi 28 Eylül’de Gerçekleşiyor

Türkiye’nin lider siber güvenlik markası Cyberwise tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek “Ödeme Sistemleri ve Veri Güvenliği Zirvesi”, “Re-shape the Future: PCI v4.0” teması ile 28 Eylül’de Raffles İstanbul’da gerçekleşecek. Türkiye’nin ilk ve tek ödeme sistemleri ve veri güvenliği zirvesi olma özelliğine sahip etkinlikte sektörün önemli isimleri bir araya gelecek. Zirvede aralarında PCI SSC EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Jeremy King’in de bulunduğu pek çok önemli konuşmacı; ödeme teknolojileri, bulut güvenliği, ödeme ekosistemleri, dijital ödemede yeni fırsatlar ve trendler gibi önemli konuları PCI ortamları ve standartları çerçevesinde detaylı bir şekilde ele alacak.

 

PCI denetim ve danışmanlığı alanında Türkiye’nin en deneyimli QSA şirketi ve tek Türk ASV firması olmasının yanında PCI 3DS ve PCI PIN alanlarında da hizmet veren, bölgenin güçlü ve en tecrübeli firması Cyberwise’ın düzenlediği Türkiye’nin ilk ve tek Ödeme Sistemleri ve Veri Güvenliği Zirvesi, 28 Eylül 2022’de Raffles İstanbul’da sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek. İlk kez 2018’de PCI DSS ve Güvenli Ödeme Sistemleri Günü (PCI Day) olarak gerçekleşen, 2020 yılından itibaren kapsamına veri güvenliğini de alarak “Ödeme Sistemleri ve Veri Güvenliği Zirvesi” adıyla düzenlenen etkinliğin beşincisi “Re-shape the Future: PCI v4.0” temasıyla gerçekleştirilecek. 

 

İlk kez PCI SSC komitesinden de önemli isimlerin ağırlanacağı etkinlikte, PCI SSC EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Jeremy King, Cyberwise Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Aret Kıllıoğlu, Foregenix Avrupa Bölgesi Yöneticisi David Jenkins, Cyberwise Denetim ve Uyum Müdürü Sefa Karabulut gibi önemli isimler konuşmacı olacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise Teknoloji Yazarı ve Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu üstlenecek.  

 

Cyberark, Checkpoint, IBM, Tenable ve Thales’in sponsor olduğu etkinlikte, Türkiye’den ve yurt dışından önemli sektör liderleri, konuşmacı ve katılımcı olarak yerlerini alacaklar. Tüm gün sürecek etkinlikte 10’dan fazla oturumda; ödeme teknolojileri, bulut güvenliği, ödeme ekosistemleri, dijital ödemede yeni fırsatlar ve trendler gibi önemli konuları PCI ortamları ve standartları çerçevesinde detaylı bir şekilde ele alınacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni