Milliyet Executive Kadınların İş Dünyasındaki Gücünü Konuşuyor

İş dünyasıyla ilgili öne çıkan içerikleri, özel konu ve röportajlarla okuyucuyla buluşturan Milliyet Executive, yeni sayısında ekonomi alanında çeşitli başlıklar ve güçlü röportajların yanı sıra iş dünyasında kadınların yükselişini ele alıyor. 

 

Milliyet gazetesiyle birlikte ücretsiz olarak sunulan Milliyet Executive dergisi, ekimde yayınlanan 10’uncu sayısında yeni konu ve içerikleriyle iş dünyasının dinamizmini yansıtıyor. 

 

Milliyet Executive, bu sayısında kadınların iş dünyasında hız kesmeyen yükselişini konu alıyor. Erkeklerin ağırlıkta olduğu otomotiv ve havacılık sektörlerinin de yönetici koltuğunda oturan iş kadınlarının sayısı günden güne artıyor. Kadın girişimcilere yönelik verilen teşvikler iş dünyasının geleceğini şekillendirirken son yıllarda başarılı işlere imza atan kadın yöneticiler ezber bozmaya devam ediyor. 

 

Gündemi, ekonomi dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan röportajlarla inceleyen Milliyet Executive’de ‘sürdürülebilir kalkınma, ‘takım oyunun önemi’, ‘tematik fonlar ve kadın istihdamı’ gibi başlıklar da haber ve röportajlarla ele alınıyor. Yeni sayıda sağlıklı beslenmenin tüm canlıların ihtiyacı olduğu anlayışıyla yola çıkarak üretilen yeni nesil mamalardan, Dünya Kupası’ndan Amerika pazarına uzanan hikayelere geniş bir seçki sunuluyor. Dergi, ekonomi dünyasındaki atama, yeni yatırımlar, istihdam haberleri ve daha pek çok konuyu da irdeliyor. 

 

Milliyet Executive her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de ulaşılabileceği gibi 

Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni