Milas Belediyespor Efeler Ligi İçin Sahaya Çıkıyor

TVF Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor, Efeler Ligi’ne yükselmek için oynanan yarı final müsabakalarında alınan başarılı sonuç sonrası final müsabakalarına çıkmaya hak kazandı.

Tecrübeli ekip, 4-5-6 Nisan tarihlerinde Ankara’da oynanacak olan müsabakalarda puan toplaması halinde Efeler Ligi’nde mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor, 28-29-30 Mart tarihlerinde Bursa’da oynanan yarı final müsabakalarında oynadığı 3 maçtan 2’sini kazanarak Ankara’da final müsabakalarını oynamaya hak kazandı.

Akkuş Bld., Rest Property Alanya Bld. ve Saint Joseph ile Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda final müsabakaları oynayacak olan Milas Belediyespor, ilk maçını 4 Nisan Salı günü saat 16.30’da Rest Property Alanya Bld. ile oynayacak. Tecrübeli ekip, ikinci maçında 5 Nisan Çarşamba günü saat 16.30’da Akkuş Bld. ile, 3. maçında ise 6 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Saint Joseph ile karşı karşıya gelecek. 

Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1. ve 2. sırayı elde eden takımlar, Efeler Ligi’ne yükselecek. 

Müsabakaların tamamı TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞKAN TOKAT: “ANKARA’DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MAÇLARA BEKLİYORUZ”

4-5-6 Nisan tarihlerinde Ankara’da oynanacak olan final müsabakalarında Milas Belediyespor’a başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Sezon başından bu yana Efeler Ligi’ne çıkmak için ter döken, emek ve çaba gösteren Milas Belediyespor ekibimiz, tarihimizin en önemli maçlarına çıkıyor. Takımımıza destek olmak isteyen Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi Başkent Voleybol Salonu’na davet ediyoruz.” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni