Konak Belediyesi fuara hazır

Bu yıl 91. Kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuar’ında yerini alan Konak Belediyesi, hem fuara gelen İzmirlileri kucaklayacak hem de fuarın ulusal ve uluslararası misafirlerine Konak’ı tanıtacak. Konak Belediyesi’nin belediyeler sokağındaki standında her gün düzenlenecek birbirinden güzel etkinliklerin yanı sıra 9 Eylül’de İzmir’in Kurtuluş Günü coşkuyla kutlanacak. Konak Belediyesi, “Kemeraltı Lezzetleri” ile “Terra Madre Anadolu İzmir”de de yer alacak.

 

Konak Belediyesi, 2-11 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da yer alarak fuar ziyaretçilerini karşılamak için hazırlıklarını tamamladı. Kültürpark uzun havuz belediyeler sokağındaki standında her gün birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Konak Belediyesi, aynı zamanda Terra Madre Anadolu İzmir adıyla hayata geçen gastronomi etkinliğine de “Kemeraltı Lezzetleri” ile katılacak. Konak Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, bir yandan kentliyi kucaklarken bir yandan da fuarın ulusal ve uluslararası misafirlerine Konak’ı tanıtacak.

 

Konak Belediyesi standı bu yıl da çok renkli

Konak Belediyesi’nin Kültürpark uzun havuz belediyeler sokağında yer alan standı her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Sürpriz gösteri ve etkinlikleriyle konukları şaşırtacak olan stantta her gün karikatür çizimi, kukla gösterisi ve çocuk atölyeleri yapılacak. Vatandaşların da katılabileceği zumba, pilates ve aerobik gösterileri ise fuara hareket katacak. Fuarın en özel günü olan 9 Eylül’de ise kurtuluş gününe özel etkinlikler sergilenirken standa gelenlere hediye edilecek Türk Bayrakları, Kültürpark’ı kırmızı beyaza büründürecek.

 

Kemeraltı Lezzetleri de fuarda

Konak Belediyesi, iki yılda bir İtalya’nın Torino kentinde organize edilen, bu yıl 2-11 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı olarak “Anadolu” konseptiyle düzenlenen “Terra Madre” gastronomi etkinliğinde de yer alacak. Konak Belediyesi, etkinlik alanındaki 71 ve 72 No’lu stantlarda, Kemeraltı’nın eşsiz lezzetlerini Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’yle birlikte tanıtacak. Fuar boyunca her gün, Kemeraltı Çarşısı’nın lezzet duraklarından biri stantlarda yer alacak. Aralarında, Konak’ın lezzet rotasının tanınmış isimlerinden Tarihi Yudumla Şerbeti, Tarihi Basmane Lokmacısı, Numan Pide, Meşhur Hisarönü Şambalicisi, Balıkçı Osman, Altan Manisalı Helva, İlyas Gönen Dibek Kuru Kahvecisi, Sübiyeci Veyse ve Berat Boyoz Fırınının da olduğu Basmane ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafı,  meşhur lezzetlerini fuar ziyaretçilerine ikram edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni