Kobileri büyüten Hepsiburada İş Ortağım Akbank iş birliğiyle yola çıkıyor

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 88 bini aşkın paydaşından oluşan ekosistemine katılacaklara yeni fırsatlar sunduğu 

“Hepsiburada İş Ortağım” projesini, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla anlattı. Hepsiburada, Akbank’ın iş birliğiyle Ankara, İzmir ve İstanbul’dan başlayarak “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları” ile KOBİ’lerle bir araya gelecek. 

 

Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada, e-ticarete atılmak, ürünlerini Türkiye’deki milyonlarca müşteriye ve dünyaya açmak, hızlı, kaliteli, güvenli ve yüksek standartlarda e-ticaretle kazançlarını artırmak isteyen yeni girişimcilere ulaşmak için başlattığı “Hepsiburada İş Ortağım” projesini ‘yollara’ taşıyor.

 

88 bini aşkın iş ortağının yer aldığı bu büyük ekosisteme katılarak e-ticarette kendine seçkin bir yer edinmek isteyen işletmeler için yeni fırsatlar sunan Hepsiburada, bu yılın başında işini büyütmek isteyen KOBİ’ler için kapsamlı bir KOBİ Hareketi başlatan Akbank’ın iş birliğiyle Ankara, İzmir ve İstanbul’dan başlayarak girişimciler ve küçük ölçekli işletmelerle bir araya gelecek. Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez, Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Ender Özgün ve Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz’un katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, projenin detayları anlatıldı. 

 

Finanstan reklama, eğitimden yurt dışına uzanan güçlü Hepsiburada desteği 

İş ortağı olarak hızla büyüyen Hepsiburada, İş Ortağım Buluşmalarına katılacaklara sunulacak iki yeni fırsattan ilki, komisyon oranı avantajı. Hepisburada İş Ortakları,  ek olarak hediye reklam kredisinden de yararlanabilecek. 

 

Hepsiburada İş Ortakları, HepsiLojistik’in desteği, güçlü altyapısı, 24 saat kesintisiz hizmeti ve hızıyla, stoklamadan adreslemeye, paketlemeden kargolamaya e-ticarette birçok maliyet, zaman ve iş yükünden tasarruf edebilecek. Ayrıca HepsiJet ile gün seçerek kargolama yapabilecek. Tüm bunların yanı sıra, Hepsiglobal ile birden fazla ülkede satış yapma imkanıyla ürünlerini yurt dışına da açabilen Hepsiburada İş Ortakları, ürün, sipariş, reklam yönetimleri ve kampanyalar hakkında eğitimler alarak e-ticaret deneyimini geliştirebilecek, farklı sektörlerin önde gelen markalarıyla olan iş birliği sayesinde akaryakıt, kutu ve ambalaj tedariği, ürün fotoğraf çekimi, araç kiralama gibi hizmetlerden avantajlı olarak yararlanabilecek.

 

Ayrıca, 1 Ekim itibarı ile Hepsiburada ödemelerini ilk kez Akbank üzerinden alan satıcılar yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde hak ediş tutarı üzerinden 500 TL’ye varan chip para ödülü ve daha pek çok avantajlar elde edecek.

 

KOBİ’lere sunduğu desteklerle öne çıkan Akbank ile bu yolculuğa çıkmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez, toplantıda şöyle konuştu: Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak, değer verdiğimiz 87 bini aşkın iş ortağımızı genişletme hedefiyle nemli partnerlerimizden biri olan Akbank ile bir yola çıktık. Ailemize yeni katılacaklar için de pek çok olanak ve imkân tanıyoruz. Ekosistemimizde bulunan dikey alt markalarımız, HepsiLojistik, HepsiPay, HepsiJet ve HepsiGlobal ile stoklamadan adreslemeye, paketlemeden kargolamaya, faturalandırmadan ürün teslimatı ve iade işlemlerine kadar tüm operasyonel süreçleri için destek sunarak onların yanında oluyor, yurtdışına satış imkânı tanıyor, her türlü reklam hizmetlerinde onlara destek olacak avantajlı kampanyalar sunuyoruz.”

 

Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Ender Özgün ise şunları söyledi; KOBİ’lerin büyümesi Türkiye ekonomisinin büyümesi demek. Hepsiburada da sahip olduğu tüm pazarlama gücünü, cirosunun 65’ini oluşturan, İş ortakları’nın gücüne güç katmak için kullanıyor. Hepsiburada, Efsane Kasım kampanyalarını başlatan ilk e-ticaret sitesi. Geçtiğimiz Kasım Hepsiburada için rekorların kırıldığı bir ay oldu. Hepsiburada, ‘Efsane Kasım’ döneminde trafiğini önceki aylara oranla70 arttı. Kasım ayı boyunca en çok indirilen uygulama oldu. Bu rakamlarla Hepsiburada, dünya çapında milyonlarca uygulamanın vitrine çıktığı Appstore’da “Günün Uygulaması” seçildi. Bu Kasım ayına da çok güçlü bir şekilde hazırlandık. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inancımız tam”

 

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise konuşmasında “2021 yılında ülkemizde e-ticaret hacmi 70 artış ile 380 milyar TL olarak gerçekleşti. E-ticaret faaliyetinde bulunan işletme sayısı 485 bin’i aştı. E-ticaretin genel ticarete oranı 17,7 oldu. Kişi başına düşen e-ticaret harcaması, 2020 yılına göre 70 artış göstererek 4.750 TL seviyesinde gerçekleşti. İşte bu doğrultuda Akbank olarak bizler de dijitalleşme, e-ticaret ve e-ihracat alanları başta olmak üzere piyasanın nabzını tutan bir banka olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını yakından izliyoruz. Hepsiburada ile ekim ayı içerisinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da e-ticarete girmek veya e-ticarette işlerini büyütmek isteyen satıcılara yol gösterecek ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacak etkinlikler düzenleyeceğiz. Hali hazırda KOBİ’lerimiz için çok avantajlı bir kampanyamız bulunuyor. Mobil, ticari Akbank Kart (debit kart), otomatik fatura, üye iş yeri, ticari kredi kartı, çek karnesi ve SGK ödeme talimatı ürünlerimizden en az 3’ünü aktif kullanan Akbanklı KOBİ'ler 2.000 TL, en az 4’ünü aktif kullanan Akbanklı KOBİ'ler ise 4.000 TL chip-paranın sahibi olabiliyor. Ayrıca, 1 Ekim itibarı ile Hepsiburada ödemelerini ilk kez Akbank üzerinden alan satıcılara yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde hak ediş tutarı üzerinden 500 TL’ye varan chip para ödülü sunuyoruz. Bunlara ilave olarak, Hepsiburada ödemelerini Akbank hesaplarına alan satıcılara özel sunulan Hoş Geldin avantajlarımız bulunuyor. Bu kapsamda KOBİ’lerimize ücretsiz para transferi ve çek işlemleri, avantajlı faiz oranlarıyla taksitli ticari kredi, “0” faizli ticari artı para kredisi ve özel POS çalışma koşulları gibi çeşitli bankacılık ürünlerinde avantajlar da sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni