Fibaemeklilik’te poliçe ve sözleşmeler 2 dakikada hazır

Müşterilerine dijital kanallarda sunduğu yenilikçi çözümlerle emeklilik ve hayat sektöründe öne çıkan Fibaemeklilik, teknolojik yatırımlarıyla acentelerin de işlerini kolaylaştırıyor. Acentelerin satış süreçlerinde hız ve etkinliklerini artırmak üzere Fi’Portal uygulamasını geliştiren Fibaemeklilik’in bu uygulamasıyla acenteleri, sadece 2 dakika içinde Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ve hayat sigortası poliçe ve sözleşmeleri düzenleyebiliyor. 

 

Satış kanallarının hizmet kalitesini artırmak üzere, teknolojik altyapılarını geliştirecek yatırımları sürdürdüklerine dikkat çeken Fibaemeklilik Satış Direktörü Erhan İleri şunları belirtti:

 

Dijitalleşme alanındaki yeniliklerle acentelerin hem operasyon yükünü en aza indirmeyi hem de müşterilerimizin taleplerine hızlı yanıt verebilmeyi amaçlıyoruz. Bu hedefle geliştirdiğimiz Fi’Portal uygulamamızla satış sürecimizin etkinliğini arttırıyor, süreçleri daha da hızlandırıp basitleştiriyoruz. Tüm işlemlerde, siber güvenliği ön planda tutuyoruz.”

 

“Acenteler için tüm veriler tek ekranda”

 

Fibaemeklilik olarak, müşterilerine her zaman güçlü bir teknolojik altyapıyla hizmet sunmayı amaçladıklarını belirten İleri şunları söyledi: 

 

“İlk günden itibaren kağıtsız poliçe hedefine bağlı olarak geliştirdiğimiz Fi’Portal, acentelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü veriyi tek ekrandan sunuyor. Müşterilerin SMS onayıyla, kontrollü ve sağlıklı bir şekilde anlık üretimin yapılabildiği bu hizmetin ilerleyen aşamalarında hedefimiz, tüm ihtiyaçların kağıtsız ve online olarak sağlanması olacak. Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünlerin satışını hedeflediğimiz Fi’Portal sayesinde, BES sözleşmelerinin hazırlanması veya bir hayat sigortası poliçesinin düzenlenmesi, acentelerimizin sadece 2 dakikasını alacak.”

 

“Geliştireceğimiz yeni uygulamaları acentelerimizle birlikte değerlendireceğiz

 

Acentelerle iletişimde, ortak hedefler etrafında kenetlenmeyi amaçlayan bir stratejiyi merkeze aldıklarını belirten İleri, “Acentelerimizle ilişkilerimizde ‘Net Hedefler Net Sonuçlar’ marka söylemiyle hareket ediyoruz ve hem bir araya geldiğimiz etkinliklerde hem de düzenli iç iletişim uygulamalarımızda bizi ortak hedef ve sonuçlara götürecek konular üzerinde duruyoruz” dedi.

 

Bir yandan dijital altyapı imkanlarını geliştirirken acenteleriyle fiziksel olarak da bir arada olmaya, müşterilerinin talep ve ihtiyaçları konusundaki deneyimlerini paylaşmaya büyük önem verdiklerini belirten İleri şunları ifade etti:

 

Mayıs ayında, ‘Birlikte En İyiye’ sloganıyla Kıbrıs’ta düzenlendiğimiz acente toplantımızda, yeni segmentasyon yapımız hakkında bilgi vermiş, üretim ve gelişime bağlı acente segmentasyonuyla fark yaratan iş ortaklarımızı ödüllendirmiştik. Ayrıca 2021 acente segmentasyon ödüllerini kazanan acentelerimizle de bu yıl 25-28 Ağustos tarihleri arasında Prag’da bir araya geldik.  Acentelerimizin müşterilerine daha çok zaman ayırmalarını destekleyen uygulamalarla performanslarının arttırılması için yeni ihtiyaçlar çerçevesinde neler geliştirebileceğimizi, birlikte değerlendireceğiz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni