En İyi İşverenler Listesi’nde yer almak, harika işyeri olmak demek

2023 yılı ilk çeyreğinde açıklanacak Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2023 Listesi’nde, “Herkes İçin Harika İşyeri” olan organizasyonların, çalışanlarına sundukları pozitif çalışan deneyimi tescillenmiş olacak.

 

Gerçekleştirdiği çalışan deneyimi anketi ile 100 milyondan fazla çalışanın geri bildiriminden bilgiler elde eden Great Place to Work®, Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2023 Listesi için geri sayımı başlattı.  31 Aralık 2022 tarihine kadar Great Place to Work® Sertifikası alan organizasyonlar, 2023 ilk çeyreğinde açıklanacak listede yer alacaklar.

 

Great Place To Work® Sertifika sürecine katılan organizasyonlar, çalışanların işyerlerindeki mevcut deneyimine odaklanan Trust Index™ çalışan deneyimi anketi ve Culture Audit™ for All metodolojisine dayanan ölçümleme çalışmalarından geçiyor. Buradaki veriler bir yandan raporlanarak organizasyonun liderleri ve yöneticileri için yol haritası oluştururken ayrıca organizasyonun çalışan deneyimi açısından farklı boyutlarda fotoğrafı da çekilmiş oluyor. Great Place to Work®’ün 30 yılı aşkın tecrübesine göre bir işvereni HARİKA yapan şey GÜVEN. Güven ise işyerindeki güvenilirlik, saygı ve hakkaniyet boyutları çerçevesinde çalışanlar ile yöneticiler arasındaki ilişki; gurur boyutu açısından çalışanlar ile yaptıkları iş arasındaki ilişki; takım ruhu boyutu da, birlikte çalışılan takım arkadaşları ile ilişkinin seviyesi ile tespit ediliyor. Great Place to Work® En İyi İşverenleri™ Listesi’nde yer alan organizasyonlar, çalışanın potansiyelini ortaya çıkarmada, finansal performansta ve organizasyonun sürdürülebilir geleceğinin garanti altına alınmasında rakiplerine göre önemli avantaj elde ediyor.

 

Eyüp Toprak: “Temelinde güven olan geleceği birlikte inşa edeceğiz!”

İş dünyasında yaşanan dönüşümle çalışanların ve organizasyonların birbirlerine olan bağlılık ve güveninde önemli değişiklikler olduğunu belirten Great Place to Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Great Place to Work®’e göre GÜVEN, insan için hala en önemli ve vaz geçilmez kavram ve deneyim. İster sosyal hayat isterse de işyerinde yaşanan deneyimler olsun, mutluluk ve esenliğin temelinde güven kavramı yatıyor. Bu temel kavram etrafına inşa edeceğimiz tüm yapılar, sürdürülebilir bir geleceği garanti edecek.”

 

“Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ Listesi bize, fark yaratan çalışan deneyimine sahip organizasyonları gösteriyor. 2022 listesindeki organizasyonlarla diğerlerini kıyasladığımızda, Trust Index™’in beş boyutunda aralarında yaklaşık yüzde 20’lik puan farkı olduğunu gördük ki bu da çalışanlara olan genel yaklaşımı net bir şekilde ortaya koydu” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı