Doğal gaz bağlantı bedeline 4 taksit

Aksa Doğalgaz’dan yeni kampanya

 

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Şirket, eylül ayı boyunca sürecek kampanya kapsamında yeni abonelere ödeme kolaylığı avantajıyla doğal gaz konforu sunuyor.

 

Mutfakta yemek pişirmede tüpe göre 5 kat*, ısınmada ithal kömüre göre 3 kat* ve sıcak suda ise tüpe göre 5 kat* daha ekonomik ve çevreci enerji kaynağı doğal gazı aboneler dilerse evin her yerinde, dilerlerse de yalnızca mutfakta kullanabiliyor. 4 milyonu aşkın aboneye hizmet sunan Aksa Doğalgaz, güçlü altyapısıyla faaliyet gösterdiği tüm kent ve ilçelerde başlattığı bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası ile vatandaşları doğal gaz konforuyla buluşturuyor. Doğal gaz konforunun ve ekonomisinin bağlantı bedeline 4 taksit fırsatıyla sunulduğu kampanyadan anlaşmalı banka kredi kartlarıyla yararlanılabiliyor. Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Aksa Doğalgaz, yeni abonelerini de cazip avantajlarla buluşturmaya devam ediyor.

 

11,6 milyar metreküp gaz dağıttı

Vatandaşlara doğal gaz konforunu yaşatmak ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Aksa Doğalgaz, 34.843 kilometreyi bulan şebeke uzunluğuyla Türkiye’nin dört bir yanında doğal gaz dağıtımı gerçekleştiriyor. Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda insan ve çevre odaklı çalışmalarını başarıyla sürdüren şirket, geçen yıl 11,6 milyar metreküp gaz dağıtımı yaptı. Hizmet verdiği bölgelerde doğal gaz kullanılmasıyla birlikte sadece 1 yılda 7,4 milyon ton daha az karbon emisyonu gerçekleşti. Bu oran, 317 milyon ağaçtan oluşan yaklaşık 4,5 milyon kilometrekarelik bir ormanın temizleyebileceği karbon miktarıyla eş değer.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni