Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndan Ziyaretçi Rekoru

Medyafors Fuarcılık A.Ş. tarafından 20 yıldır düzenlenen, Bayim Olur musun – Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndan ziyaretçi rekoru; 21.697 tekil ziyaretçi.

 

Bayim Olur musun – Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 20. kez yine franchise ve bayilik almak isteyen yatırımcı adaylarının büyük ilgisine sahne oldu… 

 

Her yıl giderek artan bu yoğun yatırımcı ilgisi sebebiyle, fuara stant alarak katılan yaklaşık 200 marka yetkilisi dört gün boyunca başlarını kaşıyacak vakit bulamadılar.

 

 

Fuar süresince çoklu adetlerde yaptıkları franchise ve bayilik anlaşmalarının yanı sıra, görüşmelerini fuar sonrasına da devam ettirmek zorunda kalan markalar ve yatırımcı adayları fuardan yüksek bir memnuniyetle ayrıldılar.

 

“Markaları Büyüten Fuar” olarak da anılan, Türkiye’nin en verimli fuarı, Bayim Olur musun – Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 21.si, 2023 yılında, 26-29 Ekim tarihlerinde, ziyaretçi ve katılımcıların tercihi doğrultusunda, yine İSTANBUL – YENİKAPI Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

 

MEDYAFORS Fuarcılık A.Ş. tarafından REDSTONE Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek olan fuar, 2023 yılında da markalarla yatırımcı adaylarını buluşturacak. 

 

Firmalarımızın, markalarımızın büyümesine, yatırımcıların kendi işlerini kurmasına en verimli zemini oluşturan Bayim Olur musun – Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, tecrübesiyle, Saygı ve Güven esasına dayalı etik değerleri vurgulayan 2023/100.Yıl ana temasıyla yine Yenikapı’da açılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni