Alternatif Bank üst yönetiminde yeni atamalar

Alternatif Bank üst yönetiminde 3 önemli atama gerçekleşti

 

Danışman ve basiretli bankacılık anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Alternatif Bank’ın üst yönetiminde üç yeni atama gerçekleşti. Banka yönetimindeki yapılanma kapsamında, Didem Şahin Çakmak Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Burcu Yangaz atandı. Zafer Vatansever ise Bilgi Teknolojileri ve Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

 

Banka yönetimindeki atamalarla ilgili görüş bildiren Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür; “Alanlarında yıllara dayanan, önemli deneyime sahip üç çalışma arkadaşımızı üst yönetimimizde görmekten mutluluk duyuyorum. Alternatif Bank olarak kendi ekolümüz ve kurum kültürümüzle büyümenin bizim için çok değerli bir ilke olduğunu belirtmeliyim. Bu kapsamda bankamızı geleceğe taşıyacak liderlerimizi kendi organizasyonumuz içerisinden yetiştirebilmek bizim için büyük önem taşıyor. Üst yönetime atanan yöneticilerimizin Bankamız bünyesinde farklı şube, bölüm ve yönetim kademelerinden geçerek genel müdür yardımcılığına yükselmesi de bu stratejimize güzel bir örnek teşkil ediyor. Bu vesileyle Didem Hanım, Burcu Hanım ve Zafer Bey’e yeni görevlerinde başarılar diliyor, yöneticilerimizin bankamızın hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sunacağına inanıyorum” dedi. 

 

Didem Şahin Çakmak – Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

Gazi Üniversitesi’nden 2005 yılında İktisat, 2006 yılında ise Uluslararası İlişkiler bölümlerinden lisans derecesi alan Çakmak, 2010 yılında aynı üniversitesinin İktisat bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Çalışma hayatına 2007 yılında Şekerbank’ta Management Trainee olarak başladı. Garanti Bankası’nda 2007-2014 yılları arasında Kredi Değerlendirme Yönetmeni, 2015 yılında ise Kurumsal Şube Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak kariyerine devam etti. Temmuz 2015’de Alternatif Bank’a katılan Çakmak, sırasıyla Ticari Krediler Tahsis Müdürü, Kurumsal Krediler & FK Müdürü ve İstanbul Kurumsal Şube Müdürü olarak görev aldı. Eylül 2022’de Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Didem Şahin Çakmak, Uluslararası Co-Active Koçluk sertifikasına sahiptir. 

 

Burcu Yangaz – Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı

2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Yangaz, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Organizasyon Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 2000 yılında Kibar Holding’te Management Trainee olarak başladı. 2002-2005 yılları arasında Garanti Finansal Kiralama’da farklı pozisyonlarda sorumluluk aldı. 2005-2008 arasında Citilease’ de Satış Yöneticiliği yaptı. 2008-2012 yılları arasında Citibank’ta Kurumsal Bankacılık Kıdemli Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2012-2017 arasında ise Odeabank’ta Kurumsal Bankacılık Grup Müdürü olarak görev aldı. Nisan 2017’de Kurumsal Şube Müdürü olarak Alternatif Bank’a katılan Yangaz, Eylül 2022’ye kadar yürüttüğü Anadolu Kurumsal Şube Müdürlüğü görevini takiben Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

 

Zafer Vatansever – Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı

1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Vatansever,  çalışma hayatına aynı yıl Toprakbank’ta Kurumsal Bankacılık İlişkileri Yöneticisi olarak başladı. 2003-2012 yılları arasında TEB’de Kıdemli İş Çözüm Yöneticisi olarak görev aldı. 2012-2014 tarihleri arasında Intertech’te Ticari Kurumsal Krediler Geliştirme Bölüm Müdürlüğü görevini üstlendi. 2014-2019 tarihleri arasında TEB’de Dijital Bankacılık Geliştirme Bölüm Lideri olarak görev aldı. Kariyerine 2019-2021 tarihleri arasında ise Aktif Bank’ta Operasyon Başkanı olarak devam etti. Temmuz 2021’de Alternatif Bank’a katılan Vatansever, Değişim Yönetimi ve Merkezi Operasyon ile Uygulama Geliştirme ve Yazılım Mimarisi departmanlarında Direktör olarak görev almasını takiben, Eylül 2022 itibarıyla Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni